Coming Up Thu 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Хорот кој се залага за ставање крај на семејното насилство

: (L-R) Angela McFarlane and Paulien George Source: SBS

Хорот против насилство се обедини по пет години за да се заложи за ставање крај на семејната злоупотреба врз жените и децата. Хорот наречен “No Excuses Choir” создава безбеден простор за застапниците и преживеаните од семејно насилство да се лекуваат едни со други додека се залагаат за позитивни промени.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Хорот кој се залага за ставање крај на семејното насилство 09/12/2021 07:51 ...
Денот на Австралија - Или како да го наречеме 26/01/2022 18:06 ...
Извештај од Македонија 26 јануари 2022 26/01/2022 09:50 ...
Вести на СБС на македонски 26 јануари 2022 26/01/2022 09:52 ...
Вести на СБС на македонски 25 јануари 2022 25/01/2022 12:23 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
View More