Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Филип Петровски - мали чекори во производствената индустрија, нов стимул за повремените работници

Filip Petrovski, Operations Manager Breeze Group Labour Specialists. Source: Filip Petrovski, Breeze Group Labour Specialists

Филип Петровски, Главен Менаџер на агенцијата за вработување Breeze Group Labour Specialists, ја приметува појавата на мали производители кои се повеќе бараат повремени работници, поттикнато од растечката побарувачка за домашно производство за време на заклучувањата на КОВИД-19.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Филип Петровски - мали чекори во производствената индустрија, нов стимул за повремените работници 18/11/2021 14:55 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More