Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Кај некои постои загриженост што Нов Јужен Велс се подготвува за повторно отворање

Marc and Nilanka Tilbrook. Source: SBS

Нов Јужен Велс ќе стане првата држава во Австралија што повторно ќе се отвори за целото свое население. Државата од над десет милиони жители оваа недела ќе ги пречека невакцинираните по заклучувањето - потег што предизвика загриженост за ранливите членови во заедницата.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Кај некои постои загриженост што Нов Јужен Велс се подготвува за повторно отворање 13/12/2021 06:25 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
Извештај од Македонија 16 мај 2022 16/05/2022 10:17 ...
View More