Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Јужна Австралија ќе ја криминализира употребата на контроверзно средство за ограничување

An anti-spit hood protest Source: SBS

Тригодишното истражување за смртта на еден Абориџинец кој почина во притвор во затворoт Yatala Labour Prison ќе заврши оваа недела. Законодавство во негова чест ја доби поддршката од парламентот на Јужна Австралија.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Јужна Австралија ќе ја криминализира употребата на контроверзно средство за ограничување 29/09/2021 06:12 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More