Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Започнува заклучувањето на државно ниво во Нов Јужен Велс

PM Scott Morrison. Source: AAP

Додека Нов јужен Велс е под најстрогите државни ограничувања што некогаш биле забележани, бројот на случаи постојано расте. По постојано регистрирање на стотици нови случаи на КОВИД-19 дневно неколку недели, Нов Јужен Велс гледа на вакцинираните лица како на потенцијален излез од сегашното заклучување.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Започнува заклучувањето на државно ниво во Нов Јужен Велс 16/08/2021 07:55 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More