Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Судиите ја одложуваат одлуката на Пел

Cardinal George Pell leaves Victorian Supreme Court today 21 August 2019.

Во Викторискиот апелационен суд, минатата недела беше кажано дека жртвата на Џорџ Пел не е измислувач и дека неговите докази се убедливи. На 6 jуни, обвинителите имаа можност да наведат зошто треба да се прифатат пресудите против посрамениот Кардинал.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Судиите ја одложуваат одлуката на Пел 11/06/2019 02:59 ...
Вести на СБС на македонски, 5 декември 2019 05/12/2019 12:33 ...
Групите за човекови права лути поради укинувањето на законот за медицинска евакуација 05/12/2019 03:12 ...
Јованка Смилевска: Ќе се залагам за отворање катедра по македонски јазик на мелбурншките универзитети 05/12/2019 20:47 ...
Вести на СБС на македонски, 4 декември 2019 04/12/2019 13:28 ...
Франција предлага измени во методологијата за пристапување во ЕУ 02/12/2019 12:57 ...
„Неуспехот не е опција“ на конференцијата COP25 02/12/2019 09:20 ...
Предлог-законите за клевета имаат за цел да го заштитат новинарството од јавен интерес, да ги намалат заостанатите судски постапки 02/12/2019 06:32 ...
Вести на СБС на македонски, 2 декември 2019 02/12/2019 13:23 ...
SBS Вести на македонски 29 ноември 2019 29/11/2019 11:50 ...
View More