Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Коалицијата ги објави своите изборни трошоци

Source:

Остануваат само четири дена пред гласачите да излезат на гласање - Коалицијата ги објави трошоците за изборите - кажувајќи им на Австралијците како ќе ги плати своите ветувања. Владата предлага намалување на трошоците за јавни услуги - и сега врши притисок врз лабуристите, кои ќе ги објават своите бројки во четврток.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Вести на СБС нa македонски 1 јули 2022 01/07/2022 12:08 ...
Извештај од Македонија 1 јули 2022 01/07/2022 10:04 ...
Безбедноста ги надминува климатските промени и Ковид-19 како главна загриженост на Австралијците 01/07/2022 12:12 ...
Кои се даночните промени што стапуваат на сила од 1 јули? 30/06/2022 08:45 ...
Вести на СБС нa македонски 30 јуни 2022 30/06/2022 11:17 ...
Извештај од Македонија 30 јуни 2022 30/06/2022 09:11 ...
Уште еден "црвен код" за амбулантните возила во Мелбурн 30/06/2022 06:00 ...
Вести на СБС нa македонски 29 јуни 2022 29/06/2022 10:58 ...
Извештај од Македонија 29 јуни 2022 29/06/2022 09:50 ...
View More