Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Измешани емоции на Денот на Австралија 2022 година

The Invasion Day rally in Sydney's CBD Source: NITV

Со излегувањето на Австралија од заклучувањата, церемониите за државјанство поторно се одржаа низ целата земја на Денот на Австралија. Денот беше свечен повод за домородните Австралијци, со измешани емоции за многумина во заедницата.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Измешани емоции на Денот на Австралија 2022 година 27/01/2022 13:57 ...
Вести на СБС нa македонски 20 мај 2022 20/05/2022 10:51 ...
Извештај од Македонија 20 мај 2022 20/05/2022 09:52 ...
Најновите бројки за платите доминираат на изборната кампања 19/05/2022 07:24 ...
Вести на СБС нa македонски 19 мај 2022 19/05/2022 10:26 ...
Извештај од Македонија 19 мај 2022 19/05/2022 10:51 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
View More