Coming Up Fri 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Социјалното хотелско претпријатие кое обучува и вработува млади лица со попреченост

Hotel Etico employees. Source: SBS

Амбициозен проект во Blue Mountains во Нов Јужен Велс има за цел да ги промени исходите за младите луѓе кои живеат со попреченост.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Социјалното хотелско претпријатие кое обучува и вработува млади лица со попреченост 22/03/2022 08:20 ...
Вести на СБС нa македонски 30 јуни 2022 30/06/2022 11:17 ...
Извештај од Македонија 30 јуни 2022 30/06/2022 09:11 ...
Уште еден "црвен код" за амбулантните возила во Мелбурн 30/06/2022 06:00 ...
Вести на СБС нa македонски 29 јуни 2022 29/06/2022 10:58 ...
Извештај од Македонија 29 јуни 2022 29/06/2022 09:50 ...
Извештај од Македонија 28 јуни 2022 28/06/2022 09:04 ...
Вести на СБС на македонски 28 јуни 2022 28/06/2022 14:09 ...
Вести на СБС нa македонски 27 јуни 2022 27/06/2022 11:56 ...
Извештај од Македонија 27 јуни 2022 27/06/2022 11:24 ...
View More