Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Стадионот на Ф.К. Лалор Слога наскоро со нов и современ лик

Construction work on the HR Uren Reserve Stadium in Thomastown, home ground of Lalor Sloga UTD FC Source: SBS

Според планот за изградба клубот ќе добие нов синтетички терен, нов павилјон кој ќе вклучува повеќенаменски простор и за други социјални активности и проширување на паркингот. Потпретседателот на клубот Емил Атанасов вели дека средствата се обезбедени од општината Витлси а реновирањето на стадионот ќе донесе низа придобивки за клубот но и за локалната заедница.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Стадионот на Ф.К. Лалор Слога наскоро со нов и современ лик 22/12/2021 04:30 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
Извештај од Македонија 16 мај 2022 16/05/2022 10:17 ...
View More