Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Илјадници здравствени работници треба да заминат на неплатено отсуство под мандатот за вакцина

Health workers at Macquarie Fields, Sydney Source: AAP

Во Нов Јужен Велс, илјадници здравствени работници треба да бидат отстранети од работа и да бидат ставени на неплатен одмор, бидејќи во државата, денеска, 30 септември стапува на сила задолжителната вакцинација.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Илјадници здравствени работници треба да заминат на неплатено отсуство под мандатот за вакцина 30/09/2021 05:12 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More