Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Тодоровски - студентите треба да ја надокнадат изгубената социјализација во училиштата

Bentleigh Secondary College students are seen returning to school as COVID-19 restrictions are eased across Victoria, in Melbourne, Source: AAP

Тони Тодоровски, виш наставник во гимназијата во Резерво и координатор за спорт за северен регион, вели многу родители ги држат учениците дома, стравувајќи од можна инфекција. Тој вели дека училиштата ги исполнуваат неопходните мерки на безбедност, нагласувајќи ја важноста од дружење за нивната севкупна благосостојба.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Тодоровски - студентите треба да ја надокнадат изгубената социјализација во училиштата 28/10/2021 21:08 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More