Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Сојузниот благајник цели кон безготовинските платежни системи

An advertisement for Bitcoin, one of the cryptocurrencies Source: AAP

Сојузната влада планира да се консултира со централната банка за дигиталните валути , при што благајникот Џош Фрајденберг ветува дека реформите за употребата на криптовалутите во Австралија би можеле да резултираат со подобра регулатива.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Сојузниот благајник цели кон безготовинските платежни системи 10/12/2021 06:53 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
Извештај од Македонија 16 мај 2022 16/05/2022 10:17 ...
View More