Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Генерација М - справување со основните човекови права за Македонците ширум светот

Flags Source: UN RCO

Обединета Македонска Дијаспора заедно со Генерација М, активно се ангажираат на прашања кои ги засегаат македонците во цел свет. Човековите права се меѓу нај актуелните теми за кои одговор и акција се бара од меѓународните институции.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Генерација М - справување со основните човекови права за Македонците ширум светот 13/05/2021 10:36 ...
Вести на СБС на македонски 18 јуни 2021 18/06/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 18 јуни 2021 18/06/2021 09:17 ...
Извештај од Македонија 17 јуни 2021 17/06/2021 09:59 ...
Вести на СБС на македонски 17 јуни 2021 17/06/2021 13:07 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 17/06/2021 10:44 ...
Извештај од Македонија 16/06/2021 07:37 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 16/06/2021 10:39 ...
Вести на СБС на македонски 15 јуни 2021 15/06/2021 11:17 ...
Извештај од Македонија 15 јуни 2021 15/06/2021 08:49 ...
View More