Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Бескрупулозните веќе ги жртвуваат авганистанските баратели на азил: Париз Аристотел

Source: AAP

Човекот задолжен за координација на хуманитарниот прием на нацијата од најмалку 3,000 Авганистанци кои што избегаа од Талибанците, го опиша нивното ниво на потреба како екстремно. Експертот за преселување на бегалци Парис Аристотел за SBS World News изјави дека на некои апликанти им се наплатуваат неверојатно високи суми за да ги поднесат своите молби за виза.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Бескрупулозните веќе ги жртвуваат авганистанските баратели на азил: Париз Аристотел 01/09/2021 04:49 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More