Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Викторија го надмина дневниот рекорд на случаи на КОВИД-19

Premier of Victoria Daniel Andrews speaks during a Press Conference on September 23, 2021 in Melbourne, Australia. Source: Getty Images

Викторија го сруши дневниот рекорд на случаи на KОВИД-19, но сепак ќе им дозволи на жителите заглавени во Нов Јужен Велс да се враќаат од крајот на месецот.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Викторија го надмина дневниот рекорд на случаи на КОВИД-19 24/09/2021 06:55 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More