Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Д-р Наташа Николовска Бузевски - Дијабетесот е прикриена болест

Dr Natasha Nikolovska-Buzevski, GP with special interest in children's health, women's health, aged care, chronic disease management and contraceptive Source: N. Nikolovska-Buzevski

Дијабетес Викторија ја поддржува кампањата на Меѓународната федерација за дијабетес за подигнување на свеста за оваа болест за која д-р Наташа Николовска-Бузевски, општ лекар од Мелбурн вели дека е прикриена и дека редовните лекарски проверки се од голема важност за рано откривање и лекување.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Д-р Наташа Николовска Бузевски - Дијабетесот е прикриена болест 14/11/2021 08:06 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More