Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

YouTube ја воведува најсилната анти-вакс акција досега

YouTube app on an iPad in Baltimore. Source: AP

YouTube презеде досега најсилна акција во врска со дезинформации. Најавено е сеопфатна забрана за каква било содржина на платформата што е против вакцинација. Eкспертите велат дека тоа требало да се направи пред повеќе години.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
YouTube ја воведува најсилната анти-вакс акција досега 04/10/2021 06:25 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More