Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

„Забрзани“ влијанија на климатските промени влијаат на Пацификот

Меѓувладиниот панел на Обединетите Hации за Kлиматски Промени предупредува дека крајбрежниот животен стил на Австралија, туризмот и резервите на морска храна се под закана доколку не се преземат мерки за да се намали глобалното затоплување. Експертите велат дека влијанието врз Австралија и Пацификот може да биде уништувачко.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
„Забрзани“ влијанија на климатските промени влијаат на Пацификот 07/10/2019 08:21 ...
SBS News in Macedonian 10 December 2019 10/12/2019 10:48 ...
Петмина мртви, осумина исчезнати по ерупцијата на вулкан во Нов Зеланд 10/12/2019 04:59 ...
SBS Вести на македонски 9 декември 2019 09/12/2019 10:06 ...
SBS Вести на македонски 6 декември 2019 06/12/2019 12:07 ...
Вести на СБС на македонски, 5 декември 2019 05/12/2019 12:33 ...
Групите за човекови права лути поради укинувањето на законот за медицинска евакуација 05/12/2019 03:12 ...
Јованка Смилевска: Ќе се залагам за отворање катедра по македонски јазик на мелбурншките универзитети 05/12/2019 20:47 ...
Вести на СБС на македонски, 4 декември 2019 04/12/2019 13:28 ...
Франција предлага измени во методологијата за пристапување во ЕУ 02/12/2019 12:57 ...
View More