Coming Up Fri 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Најнови информации за вакцината за Корона и за Ковид-19, достапни на Вашиот јазик

Најнови информации за вакцините на "Фајзер", "АстраЗенека" и "Новавакс", како и вести од Австралија за Ковид-19, достапни на Вашиот јазик