СБС Македонски

Диџеј АК: Личниот стил e сè

СБС Македонски

Melbourne-based DJ AK

"Queen of the decks", Melbourne-based DJ AK Source: DJ AK/Angela Kuzmanovska

Get the SBS Radio app

Other ways to listen


Published 26 May 2022 at 4:24pm
By Ana Kotaleska
Presented by Ana Kotaleska
Source: SBS

Ангела Кузмановска од Мелбурн е една од ретките жени кои успеале во светот на диџеите, а како потврда за тоа се нејзините настапи на концерти на светски познати имиња, како што се Лојд, Не-Јо, Т-Пејн, Крис Браун, Тајга, Снуп Дог и други.


Published 26 May 2022 at 4:24pm
By Ana Kotaleska
Presented by Ana Kotaleska
Source: SBS


Во време кога музичката сцена е подинамична и поконкурентна од кога било досега, потребен е посебен личен стил некој да може да се издигне над останатите.

Како тоа и успева на Диџеј АК?

Слушнете од разговорот со СБС на македонски.


Share