Christians participate in an Ecumenical Way of the Cross procession at St Patrick's Cathedral Mebourne aap

Pashket Trajtim me Human Ndaj Azilkerkuesve

 • Uploaded19 Apr, 2014

 • Duration03 Mins 49 Secs

 • Download1.8 MB

Udhëheqësit krishterë Australian në mesazhet e tyre të Pashkëve bën hirrje për mëshirë më të madhe ndaj atyre që kanë nevojë, ndaj refugjatëve dhe azilkërkuesve .Festa e Pashkëve në kalendarin krishter, shënon ringjalljen e...

Lexo më tepër

Audio / kryesoret

 • The crowd mingling at the Albanian festival

 • The Albanian Festival attracted a large crowd on a sunny Melbourne day.

 • Dancing at the festival

 • Dancing at the festival

 • The Melbourne suburb of Footscray turned on the sunshine for the Australian-Albanian Festival

 • Enjoying the festival

 • Chatting in the park at the festival

 • Kids blowing up balloons for other children at the festival

 • Kids at the festival

 • Young Australian Albanians

 • People of all ages enjoying the festival

 • Australian-Albanian youth at the festival

 • Young people dancing at the festival

ADVERTISEMENT


Në radio

Transmetim i mëparshëm

Mexican Fiesta with Peter Kuruvita (DVD/iTunes)

Peter Kuruvita will redefine your perception of Mexico as he uncovers the mouth-watering world of real Mexican cuisine.

Angelique Kidjo: Eve (CD/iTunes)

A joyous ode to the pride, beauty and strength of African women around the world, from the Grammy Award-winner.

Census Explorer
ADVERTISEMENT