Детски цртеж што го достави Австралиската Комисија за Човекови Права

Азил Деца

 • Uploaded20 Aug, 2014

 • Duration05 Mins 26 Secs

 • Download2.5 MB

Министерот за Имиграција Скот Морисон најави дека децата кои се во имиграционен притвор на главното Австралиско копно, наскоро ќе бид...

Читајте повеќе

Гледајте сега

 • Macedonian News 20 August

 • Macedonian News 19 August

 • Macedonian News 18 August

 • Macedonian News 17 August

 • Macedonian News 16 August

 • Macedonian News 15 August

 • Macedonian News 14 August

Фотографии

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

ADVERTISEMENT

Радио

Претходно емитување

Martynas: Martynas - CD

A collection of show-stopping numbers, from Lady Gaga to wild gypsy dances and expressive Vivaldi from the young virtuoso accordionist.

Recomposed by Max Richter - Deluxe CD+DVD/Digital

Vivaldi's masterpiece is re-written as a fresh and vibrant new work. Plus new pieces, new remixes and a DVD!

Census Explorer
ADVERTISEMENT