Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Biznesi i vogël - afrohet periudha e taksave

Source: Getty Images

2.3 milion pronarë të bizneseve të vogla në Australi po përgatiten për fundin e vitit financiar, pas një viti të plotë të kufizimeve të COVID dhe ndryshimeve të stimujve qeveritarë.

SBS News ka biseduar me disa ekspertë, për të mësuar se çfarë duhet të bëjnë pronarët dhe të vetëpunësuarit

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Biznesi i vogël - afrohet periudha e taksave 19/06/2021 06:06 ...
Specialistet: Komuniteti shqiptar duhet t'i qendroje larg keqinformimit rreth vaksinave 23/10/2021 17:17 ...
Edicioni Informativ - 23 Tetor 2021 23/10/2021 10:57 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 23 Tetor 23/10/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 23 Tetor 2021 23/10/2021 00:44 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 23 Tetor 2021 23/10/2021 08:33 ...
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Në shtëpi apo në zyrë? Ku janë njerëzit më produktivë? 22/10/2021 06:57 ...
Si e shohin qytezat që jetojnë nga minierat e qymyrgurit një të ardhme pa djegie te lëndëve fosile? 22/10/2021 05:52 ...
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
View More