Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Regjistrimi i popullsise

2021 Census Poster Source: ABS

Ne daten 10 Gusht behet regjistrimi i popullsise ne Australi.Pjesemarrja ne regjistrim eshte e detyrueshme.

Qellimi i regjistrimit eshte mbledhja e te dhenave statistikore qe me paa perdoren ne shperndarjen e fondeve per ndertimin e infrastruktures dhe sherbimeve per banoret. 

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Regjistrimi i popullsise 08/08/2021 08:00 ...
Specialistet: Komuniteti shqiptar duhet t'i qendroje larg keqinformimit rreth vaksinave 23/10/2021 17:17 ...
Edicioni Informativ - 23 Tetor 2021 23/10/2021 10:57 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 23 Tetor 23/10/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 23 Tetor 2021 23/10/2021 00:44 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 23 Tetor 2021 23/10/2021 08:33 ...
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Në shtëpi apo në zyrë? Ku janë njerëzit më produktivë? 22/10/2021 06:57 ...
Si e shohin qytezat që jetojnë nga minierat e qymyrgurit një të ardhme pa djegie te lëndëve fosile? 22/10/2021 05:52 ...
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
View More