Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Skemat e pagesave 'buy now, pay later'

In 2018-19, buy now, pay later providers earned $43 million in revenue from late payment charges. Source: Getty Images

Skemat ‘Bli sot, paguaj me vone’ po behen gjithnje e me te perdorura nga konsumatoret australiane. Vlera e tyre arriti ne 5.6 miliarde dollare ne vitin 2019.

Por rreziku eshte i madh per ata persona qe i perdorin keto skema vazhdimisht dhe qe kane tendencen qe te perfundojne me nje number te madh borxhesh qe padyshim sjellin veshtiresi financiare.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Skemat e pagesave 'buy now, pay later' 31/07/2021 05:59 ...
Specialistet: Komuniteti shqiptar duhet t'i qendroje larg keqinformimit rreth vaksinave 23/10/2021 17:17 ...
Edicioni Informativ - 23 Tetor 2021 23/10/2021 10:57 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 23 Tetor 23/10/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 23 Tetor 2021 23/10/2021 00:44 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 23 Tetor 2021 23/10/2021 08:33 ...
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Në shtëpi apo në zyrë? Ku janë njerëzit më produktivë? 22/10/2021 06:57 ...
Si e shohin qytezat që jetojnë nga minierat e qymyrgurit një të ardhme pa djegie te lëndëve fosile? 22/10/2021 05:52 ...
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
View More