Coming Up Sat 6:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio

Te rejat me te fundit rreth vaksinave te koronavirusit dhe COVID-19 ne gjuhen tuaj

Te rejat me te fundit rreth Vaksinave te Koronavirusit te prodhuara nga Pfizer, AstraZeneca dhe Novavax si edhe lajmet rreth COVID-19 ne Australi te sjella ne gjuhen tuaj.