SBS Albanian

Progres brenda Kabinetit Qeveritar. Albanese mbështet indigjenët

SBS Albanian

National Cabinet

Annastacia Palaszczuk, Dominic Perrottet, Anthony Albanese and Daniel Andrews at a press conference after a National Cabinet meeting at Parliament House Source: AAP Image/Mick Tsikas


Published 25 June 2022 at 5:43pm
By Allan Lee
Source: SBS

Kryeministri ka përfunduar takimin e tij të parë të kabinetit kombëtar duke thënë se ai u zhvillua në mënyrë pozitive.


Published 25 June 2022 at 5:43pm
By Allan Lee
Source: SBS


Kabineti Kombëtar ra dakord të takohej katër herë në vit dhe mbështeti një lëvizje drejt një referendumi mbi një zë indigjen në parlament.


Share