SBS Albanian

Zyra e Pasaportave - Vonesa për udhëtarët

SBS Albanian

An Australian passport pictured in Brisbane, Thursday, July 25, 2013. (AAP Image/Dan Peled) NO ARCHIVING

An Australian passport pictured in Brisbane, Thursday, July 25, 2013. (AAP Image/Dan Peled) Source: AAP


Published 13 June 2022 at 10:43pm
By Catriona Stirrat
Source: SBS

Në të gjithë vendin janë rritur në mënyrë të ndjeshme periudhat e pritjes për marrjen e pasaportës.


Published 13 June 2022 at 10:43pm
By Catriona Stirrat
Source: SBS


 

Dhe me sa duket nuk ka shpresa për përmirësime. Ndërkohë mijëra Australianë presin që të marrin pasaportën përpara së të udhëtojnë pas dy vitesh izolimi.

Përpara pandemisë, zyra e passaportave merrte rreth 7,000-9,000 kërkesa në ditë. Ky numër arriti një rekord të ri të Martën kur numri i kërkesave kaloi në 16,500.


Share