SBS Albanian

Rriten normat e interesit – çfarë do të thotë kjo për qytetarët?

SBS Albanian

ANZ, Westpac, the Commonwealth Bank (CBA) and the National Australia Bank (NAB) have all passed on the RBA's interest rate hike in full.

ANZ, Westpac, the Commonwealth Bank (CBA) and the National Australia Bank (NAB) have all passed on the RBA's interest rate hike in full. Source: AAP / Joel Carrett


Published 13 June 2022 at 10:34pm
By Krishani Dhanji
Source: SBS

Këtë javë Banka e Rezervave rriti me 0.5% normën e interesit për kreditë.


Published 13 June 2022 at 10:34pm
By Krishani Dhanji
Source: SBS


Normat e interesit nuk ishin rritur në këtë shkallë për më shumë se dy dekada ndërkohë që në të gjithë vendin qytetarët përballen me rritjen e çmimeve të energjisë elektrike dhe gazit.


Share