SBS Albanian

Njeri me Vizion, Mjekesi me Vizion - Jeta e Profesor Avni Sali dhe e Mjeksise Integruese

SBS Albanian

Professor Avni Sali

Professor Avni Sali Source: SBS


Published 16 April 2016 at 6:24pm
By Majlinda Lulo, Sani Kajtazi
Source: SBS

Profesor Avni Sali eshte nje njeri me vizion. Ai shpesh permendet si Themeluesi i Mjeksise Integruese ne Australi. Ne vitin 2009, ai themeloi Institutin Kombetar te Mjekesise Integruese, nje nga institucionet me ne ze te kesaj mjekesie ne rang boteror.


Published 16 April 2016 at 6:24pm
By Majlinda Lulo, Sani Kajtazi
Source: SBS


Avni Sali and Family
Book Launch Source: NIIM
 

Profesor Avni Sali me familje (photo credit NIIM)

Instituti Kombëtar i Mjekesise Integruese (NIIM) eshte nje organizate jo-fitimprurese qe sjell bashke arsimin e larte, hulumtimet ne rrafshin e mjekesise integruese dhe zbatimit praktike te tyre. Profesor Sali, ndoshta eshte figura me e njohur Shqiptare ne Australi. Ai i perket nje brezi jo vetem Shqiptar por edhe Australian ku dallon talenti, etika dhe mbi te gjitha puna e palodhur.   

Advertisement
 

Autorja e librit Lindy Schneider:

Lindy Schneider
Source: SBS


 

Prezantuese, shkrimtare gazetare e reportere Jana Wendt, Avni Sali ne promovimin e librit:

Jana Wendt, Avni Sali and MC
Source: NIIM


 

 


Share