Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Попис 2021 - Важни прашања за македонската заедница во Австралија

Joshua Sherman, President of The Australian Macedonian Council of NSW Source: J.Sherman/ Australian Macedonian Council NSW

Џошуа Шерман, претседател на Австралиско-македонскиот совет на НЈВ вели дека Пописот на 10 август 2021 е можност за сите со македонско потекло во Австралија да ја споделат нивната приказна.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Попис 2021 - Важни прашања за македонската заедница во Австралија 07/08/2021 10:40 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More