Coming Up Mon 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
PODCAST

СБС Македонски

OVERVIEW
Независни вести и приказни што ве поврзуваат со животот во Австралија и Австралијците кои го зборуваат македонскиот јазик
# TITLE RELEASED TIME MORE
Вести на СБС на македонски, 4 декември 2020 04/12/2020 12:11 ...
Сакам да ја водам Македонија на Европското првенство 03/12/2020 24:25 ...
Вести на СБС на македонски, 3 декември 2020 03/12/2020 12:31 ...
Економијата на Австралија излезе од рецесија 03/12/2020 06:58 ...
Организацијата за економска соработка и развој ја предупредува Австралија да не ја намалува поддршката за време на пандемијата 03/12/2020 06:58 ...
Матурантите по македонски јазик во НЈВ свечено ги добија дипломите 02/12/2020 15:19 ...
SBS Вести на македонски 2 декември 2020 02/12/2020 11:18 ...
Никогаш не е доцна за да научите да пливате 02/12/2020 02:43 ...
Стапката на смртност од срцеви заболувања е многу поголема во оддалечените и руралните области отколку во главните градови 02/12/2020 04:02 ...
Воведена поголема флексибилност во семејните визи 02/12/2020 04:27 ...
View More