Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Индонезиските инфекции со KОВИД остануваат највисоки во светот

The high death rate in the city of Surabaya as a result of the covid-19 pandemic. Source: AAP

Бројот на нови случаи со КОВИД-19 во Индонезија, останува меѓу највисоките во светот, предизвикувајќи ја владата да ги продолжи ограничувањата до овој викенд. Овие податоци се совпаѓаат со резултатите на нова студија од аналитичари во Соединетите Држави, која сугерира дека бројот на загинати во Индија може да биде за милиони поголем од официјалниот број.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Индонезиските инфекции со KОВИД остануваат највисоки во светот 22/07/2021 06:54 ...
Извештај од Македонија 30 ноември 2021 30/11/2021 08:46 ...
Дали европскиот бран на КОВИД-19 може да се повтори во Австралија во 2022 година? 30/11/2021 07:41 ...
Вести на СБС на македонски 30 ноември 2021 30/11/2021 12:33 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
View More