Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Мали кутии со надеж за бездомниците во услови на пандемија

Jakulaith Wolff Source: SBS

Заклучувањето на Мелбурн штотуку се укина, меѓутоа, влијанијата сеуште се чувствуваат - особено од оние што спијат без покрив над главата во зима. Оваа недела, Small Business Secrets се сретна со две жени основачи кои ја поставија својата мисија да ги поддржат оние што живеат без дом.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Мали кутии со надеж за бездомниците во услови на пандемија 03/08/2021 06:27 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More