Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Поддршка за менталното здравје за различни јазични групи

The ‘This Way Up’ website Source: SBS

Служба за поддршка на менталното здравје започна пакет ресурси на повеќе јазици. Ресурсите обезбедуваат алатки за справување за оние кои наидуваат на тешкотии од која било причина, вклучително и поради пандемијата КОВИД-19.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Поддршка за менталното здравје за различни јазични групи 23/07/2021 06:37 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More