Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Официјалните преводи со информации за КОВИД-19 покажуваат дека не се обновени

Multicultural Vaccine Hub Source: SBS

Додека властите повикуваат повеќе Австралијци да се вакцинираат пред зголемените заклучувања, Сојузните здравствени власти се обидуваат да ги обноват застарените преводи за КОВИД-19. Медицинските професионалци и водачите на заедниците велат дека некои информации се коригирани, откако е откриено дека со месеци се застарени.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Официјалните преводи со информации за КОВИД-19 покажуваат дека не се обновени 13/08/2021 05:29 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More