Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Луѓето кои живеат сами сега можат да создадат безбеден „меур“ со една личност во борба против социјалната изолација

Melanie will be bubbling with her sister Sarah who is also currently single. She said she is looking forward to watching a movie and sharing dinner together. Source: Supplied.

Жителите на Сиднеј кои живеат сами во ограничувањата од заклучувањето, сега ќе можат да се гледаат со уште една личност во рамките на ново најавениот „меур за лицата кои живеат сами“.Овој потег беше поздравен од самците, како и од професионалците за ментално здравје, како еден од начините за борба со социјалната изолација.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Луѓето кои живеат сами сега можат да создадат безбеден „меур“ со една личност во борба против социјалната изолација 29/07/2021 05:26 ...
Извештај од Македонија 30 ноември 2021 30/11/2021 08:46 ...
Дали европскиот бран на КОВИД-19 може да се повтори во Австралија во 2022 година? 30/11/2021 07:41 ...
Вести на СБС на македонски 30 ноември 2021 30/11/2021 12:33 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
View More