Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Зголемена цената на кафето на светско ниво заради катастрофалната жетва во Бразил

Coffee plantations in Brazil damaged by frost and drought Source: AP

Утринската шолја кафе наскоро може да почне да ве чини повеќе.Жетвата на кафе во Бразил беше катастрофална поради лошите временски услови, што ја зголеми цената на многу бараното зрно на едно сосема ново ниво.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Зголемена цената на кафето на светско ниво заради катастрофалната жетва во Бразил 30/07/2021 03:32 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More