Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Женското здравје и пандемијата

D-r Donna Tanchev, Gold Coast Women's Health, specialist in IUS and IUD placement, Women's Health, Family Planning, Contraception,Sexual Health, Pregnancy Source: D.Tanchev

Д-р Дона Танчев од Gold Coast Women's Health вели дека пандемијата на Ковид-19 се одразува неповолно врз редовните прегледи кај жените кои мора да се направат со физичко присуство во медицинските центри или лекарски ординации, поради страв од заразување со вирусот

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Женското здравје и пандемијата 28/07/2021 11:41 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More