Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Вработените под стрес од враќање на работното место

Workers are feeling the pressure due to COVID Source: Getty Images

Повеќе од 80 проценти од учесниците во истражувањето на универзитетот Монаш изјавиле дека се загрижени од повторно враќање на работното место поради ризик да се заразат со вирусот

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Вработените под стрес од враќање на работното место 23/07/2021 05:14 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More