Coming Up Mon 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Дознајте на ваш јазик како делуваат вакцините против КОВИД-19 и како можете да имате пристап до нив.

0:00
breaking

Најнови информации за вакцината за Корона и за Ковид-19, достапни на Вашиот јазик

Најнови информации за вакцините на "Фајзер", "АстраЗенека" и "Новавакс", како и вести од Австралија за Ковид-19, достапни на Вашиот јазик