СБС Македонски

Верските водачи го поддржуваат Соопштението на Улуру од срце

СБС Македонски

The Uluru Statement from the Heart is a plea to the Australian people for constitutional reform

The Uluru Statement from the Heart is a plea to the Australian people for constitutional reform.

Get the SBS Radio app

Other ways to listen


Published 30 May 2022 at 3:09pm
By Catriona Stirrat
Presented by Ana Kotaleska
Source: SBS

Коалицијата на верски водачи изрази поддршка за Соопштението на Улуру од срце.


Published 30 May 2022 at 3:09pm
By Catriona Stirrat
Presented by Ana Kotaleska
Source: SBS


Референдумот ќе го обезбеди гласот на првите нации во Уставот, првиот ваков закон за домородните Австралијци.


Share